EQUUS TILLIT

• KOMMUNIKATION OCH TILLIT MELLAN HÄST OCH MÄNNISKA • PROBLEMLÖSNING

Välkommen

Välkommen till www.equustillit.se.

Facebook

 

 • Referenser

   

  Lastträning

  Vår häst Kinga har tidigare varit mycket svår att lasta, om man väl fick in henne i transporten kastade hon sig bakåt innan man hade en chans att sätta för bakbommen. Hon har lite svårt för trånga utrymmen i allmänhet som tex vattenspilta och skospilta. I vintras skulle vi åka till veterinärklinik och efter ett par timmars försök att få in Kinga i transporten gav vi upp. Vilken tur att vi av en slump hittade Sofia som sedan hjälpte oss med lastträningen.

  Vi vill att Kinga ska känna sig trygg med att gå in i transporten och det är precis vad Sofia åstadkommer, inga spön, linor, sopkvastar eller skynken över huvudet. Med Sofias hjälp tränade vi både Kinga och oss själva. Efter några gånger går hon lugnt och fint in i transporten och står kvar utan tendens att vilja kasta sig ut. Sofia ser alltid till att även ägarna kan lasta på samma sätt som hon gör.

  Vi har efter det lastat själva flera gånger och det går utmärkt.

  Vid ett tillfälle fick vi ett riktigt bakslag när vi skulle åka på tävling. I stökig miljö med tävling på hemmaplan skulle vi lasta i en för Kinga ny transport.

  Efter ett par timmar insåg vi att det inte skulle bli någon tävling för oss den här dagen, men vi ville ju ändå få in Klinga i transporten. Jag tog en chansning och ringde Sofia och så otroligt serviceinriktad som hon är så kom hon direkt och hjälpte oss. På en kvart var Kinga inne i transporten på samma lugna sätt som tidigare, man får känslan av att det är något magiskt som sker.

  Det var många ur ”hästfolket” som med olika metoder ville hjälpa oss den dagen, men jag är glad att vi avböjde och inväntade Sofia. Det är en fröjd att se lugnet och samspelet som sker när Sofia jobbar.

  Vi kommer anlita Sofia igen, när vi får bakslag eller behöver hjälpa Kinga med något annat hon har svårt för.

  Sofia, vi är så tacksamma och hoppas och tror att många andra tar chansen att få din professionella hjälp.

  Kinga, Ebba och Mimmie

   
 • © 2024 Equustillit.se. Alla rättigheter förbehållna. Design by parker ehret

   
  Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)